Kodi Postar 9306, Shqipëria

Roskoveci

Roskoveci është vendbanim me funksion si bashki në Shqipërinë e Mesme.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Roskoveci
Zona e orës:Ora standarde e Evropës Qendrore
Ora lokale:Tuesday 4:41 e paradites
Gjer. dhe gjat.:40.7375° / 19.70222°
Prefikset Telefon382
Kodet Postare të lidhura:930193029303930493059307

pranë Roskoveci


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Fierit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare