Kodi Postar 9311, Shqipëria

Njësia administrative Cakran

Cakran është një komunë në Rrethin e Fierit në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Cakran
Lagjet:Don Bosco
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.17.PD
Gjer. dhe gjat.:40.60333° / 19.62611°
Kodet Postare të lidhura:931093129313931493159316

Të dhëna biznesi për 9311

pranë Njësia administrative Cakran


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Fierit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare