Kodi Postar 9316

Njësia administrative Kurjan | Shqipëria

Kurjan është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Kurjan
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 1.03.MD
Gjer. dhe gjat.:40.7175° / 19.74556°
Kodet Postare të lidhura:931093119312931393149315

pranë Njësia administrative Kurjan


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Fierit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare