9320 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 9322

Kodi Postar 9321 - Qarku i Fierit

Prefikset Telefon3133434235Më shumë
Ora lokalee enjte 3:07 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon40.67333° / 19.79°
Kodet Postare të lidhura932093229323932493259326

Harta e Kodi Postar 9321

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
4.2.174:13 m.d.410,6 km12 120 m1km NE of Patos Fshat, Albaniausgs.gov
27.1.179:07 p.d.4,518,6 km5 000 m6km NW of Kucove, Albaniausgs.gov
3.3.142:13 p.d.48,8 km3 000 m3km S of Roskovec, Albaniausgs.gov
4.12.138:43 p.d.4,214,9 km17 090 m5km NNW of Roskovec, Albaniausgs.gov
27.11.1211:06 p.d.3,911,2 km16 400 mAlbaniausgs.gov
9.6.119:16 p.d.4,57,8 km6 900 mAlbaniausgs.gov
26.2.089:23 m.d.3,619,3 km4 000 mAlbaniausgs.gov
7.8.0610:17 m.d.3,514,5 km16 000 mAlbaniausgs.gov
28.2.065:34 m.d.3,712,7 kmNoneAlbaniausgs.gov
30.1.066:44 p.d.3,316,3 km5 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 9321

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe