Kodi Postar 9330, Shqipëria

Njësia administrative Aranitas

eshte nje fshat i cili ndodhet ne krahinen e Mallakastres. Aranitasi eshte fshati me i fuqishem ne Shqiperine e Jugut per sa i perket numrit te madh te luftetareve. Ne vitin 1250,Aranitasi u shpall Principate me ne krye Lorenco Gjeka. Ne vitin 1255,principat..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Aranitas
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.43.PD
Gjer. dhe gjat.:40.59444° / 19.80667°
Kodet Postare të lidhura:932493319332933393349335

Të dhëna biznesi për 9330

pranë Njësia administrative Aranitas


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Fierit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare