Kodi Postar 9412, Shqipëria

Njësia administrative Vllahinë

Vllahinë është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Vllahinë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.22.PD
Gjer. dhe gjat.:40.45694° / 19.64361°
Kodet Postare të lidhura:941094119413941494159416

pranë Njësia administrative Vllahinë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Vlorës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare