Kodi Postar 9706, Shqipëria

Njësia administrative Ksamil

Komuna Ksamil është një komunë në jug të Shqipërisë. Komuna Ksamil përbën një nga pasuritë si natyrore edhe arkeologjike më të pasura në vendin tonë. Ajo përbën një nga perlat e natyrës shqiptare, me plazhe të pastër e të virgjër, me vijë bregdetare të larmish..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Ksamil
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.22.PD
Gjer. dhe gjat.:39.76889° / 19.99972°
Kodet Postare të lidhura:970197029703970497059707

Të dhëna biznesi për 9706

Biznese në 9706  - Njësia administrative Ksamil

Më shumë
9706 - Njësia administrative Ksamil

pranë Njësia administrative Ksamil


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Vlorës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare