Kodi Postar 9707, Shqipëria

Njësia administrative Xarrë

Xarrë është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Xarrë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.17.PD
Gjer. dhe gjat.:39.72833° / 20.05444°
Kodet Postare të lidhura:970197029703970497059706

Të dhëna biznesi për 9707

pranë Njësia administrative Xarrë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Vlorës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare