Kodi Postar 9721, Shqipëria

Njësia administrative Livadhja

Livadhja është një komunë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Livadhja
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.18.PD
Gjer. dhe gjat.:39.78917° / 20.12194°
Kodet Postare të lidhura:971597169717971897199720

Të dhëna biznesi për 9721

pranë Njësia administrative Livadhja


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Vlorës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare