(56) Kodet Postare në Qarku i Elbasanit

Shikoni një listë të Kodet Postare në Qarku i Elbasanit
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë3 199 km²
Popullsia285833 (Më shumë detaje)
Popullsia mashkullore143767 (50,3%)
Popullsia femra142066 (49,7%)
Mosha mesatare32,2
Kodet Postare3001, 3002, 3003 (53 më shumë)
Prefikset Telefon512, 513, 514 (5 më shumë)
Qytete44
Kodet PostareQytetiNumri i kodeve postare
3001 - 3006Elbasani8

(56) Kodet Postare në Qarku i Elbasanit

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
3001ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3002ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3003ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3004ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3005ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3006ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3007CërrikuQarku i Elbasanit14269
3008Belsh-QendraQarku i Elbasanit
3009Njësia administrative BradasheshQarku i Elbasanit
3010Njësia administrative Labinot-FushëQarku i Elbasanit
3011Njësia administrative ShirgjanQarku i Elbasanit
3012Njësia administrative GraçenQarku i Elbasanit
3013FunarQarku i Elbasanit5
3014Njësia administrative GjinarQarku i Elbasanit
3015Njësia administrative ZavalinëQarku i Elbasanit
3016Njësia administrative PapërQarku i Elbasanit
3017Njësia administrative ShalësQarku i Elbasanit
3018Njësia administrative GostimëQarku i Elbasanit
3019Njësia administrative Mollas (Elbasan)Qarku i Elbasanit
3020Njësia administrative KlosQarku i Elbasanit
3021ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3022Njësia administrative KajanQarku i Elbasanit
3023Njësia administrative Fierzë (Elbasan)Qarku i Elbasanit
3024Njësia administrative Labinot-MalQarku i Elbasanit
3025Njësia administrative Shushicë (Elbasan)Qarku i Elbasanit
3026Njësia administrative TreganQarku i Elbasanit
3027ElbasaniQarku i Elbasanit100903
3301Qarku i Elbasanit
3302Njësia administrative PishajQarku i Elbasanit
3303Njësia administrative SkënderbegasQarku i Elbasanit
3304Njësia administrative SultQarku i Elbasanit
3305Njësia administrative KukurQarku i Elbasanit
3306Njësia administrative KushovëQarku i Elbasanit
3307Tunja e ReQarku i Elbasanit
3308Njësia administrative PoroçanQarku i Elbasanit
3309Njësia administrative ShënepremteQarku i Elbasanit
3310Njësia administrative KodovjatQarku i Elbasanit
3401LibrazhdiQarku i Elbasanit
3402LibrazhdiQarku i Elbasanit
3403PrrenjasiQarku i Elbasanit
3404PrrenjasiQarku i Elbasanit
3405Njësia administrative RajcëQarku i Elbasanit
3406Njësia administrative StravajQarku i Elbasanit
3407Njësia administrative QukësQarku i Elbasanit650
3408Njësia administrative HotolishtQarku i Elbasanit
3409LibrazhdiQarku i Elbasanit
3410Njësia administrative LunikQarku i Elbasanit
3411Njësia administrative QukësQarku i Elbasanit650
3412Njësia administrative SteblevëQarku i Elbasanit
3413PrrenjasiQarku i Elbasanit
3501PeqiniQarku i Elbasanit7513
3502Njësia administrative PërparimQarku i Elbasanit
3503Njësia administrative PajovëQarku i Elbasanit
3504Njësia administrative ShezëQarku i Elbasanit
3505Njësia administrative GjoçajQarku i Elbasanit
3506Njësia administrative KarinëQarku i Elbasanit

Qarku i Elbasanit Informacione Demografike

Popullsia285833
Dendësia e popullsisë89,4 / km²
Popullsia mashkullore143767 (50,3%)
Popullsia femra142066 (49,7%)
Mosha mesatare32,2
Mosha mesatare për meshkuj30,8
Mosha mesatare për femra33,6
Biznese në Qarku i Elbasanit535
Popullsia (1975)196949
Popullsia (2000)372928
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 +45,1%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 -23,4%

Qarku i Elbasanit

i Elbasanit është një nga 12 qarqet në Shqipëri, ka një sipërfaqje prej 3,278 km² dhe ka një popullsi prej 433,244 banorë. Qendra e Qarkut të Elbasanit ndodhet në qytetin e Elbasanit. ISO 3166-2-Code është AL-03. Rajoni lindore dhe veriore është e dominuar n..  ︎  Faqja Qarku i Elbasanit Wikipedia