(45) Kodet Postare në Qarku i Korçës

Shikoni një listë të Kodet Postare në Qarku i Korçës
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë3 711 km²
Popullsia215630 (Më shumë detaje)
Popullsia mashkullore108932 (50,5%)
Popullsia femra106698 (49,5%)
Mosha mesatare37,5
Kodet Postare7001, 7002, 7003 (42 më shumë)
Prefikset Telefon811, 812, 82 (4 më shumë)
Qytete31
Kodet PostareQytetiNumri i kodeve postare
7001 - 7004Korça4
7301 - 7309Pogradeci8

(45) Kodet Postare në Qarku i Korçës

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
7001KorçaQarku i Korçës58259
7002KorçaQarku i Korçës58259
7003KorçaQarku i Korçës58259
7004KorçaQarku i Korçës58259
7005Qarku i Korçës
7006Qarku i Korçës
7007Njësia administrative MirasQarku i Korçës
7008BilishtiQarku i Korçës7114
7009Njësia administrative HoçishtQarku i Korçës
7010Qarku i Korçës
7011Njësia administrative ProgërQarku i Korçës
7012BilishtiQarku i Korçës7114
7013Qarku i Korçës
7014Njësia administrative PojanQarku i Korçës
7015PlasëQarku i Korçës
7016Njësia administrative PirgQarku i Korçës
7017Njësia administrative MollajQarku i Korçës
7018Një MajQarku i Korçës
7019Qarku i Korçës
7020PustecQarku i Korçës
7021Njësia administrative LibonikQarku i Korçës
7022Njësia administrative LekasQarku i Korçës
7023DrenovëQarku i Korçës
7024Qarku i Korçës
7025Njësia administrative VithkuqQarku i Korçës
7026Njësia administrative VoskopQarku i Korçës
7027Qarku i Korçës
7028Njësia administrative VreshtasQarku i Korçës
7029VoskopojaQarku i Korçës
7301PogradeciQarku i Korçës
7302PogradeciQarku i Korçës
7303PogradeciQarku i Korçës
7304Njësia administrative BuçimasQarku i Korçës
7305Njësia administrative UdënishtQarku i Korçës
7306Njësia administrative ÇërravëQarku i Korçës
7307Njësia administrative TrebinjëQarku i Korçës
7308Njësia administrative ProptishtQarku i Korçës
7309Njësia administrative DardhasQarku i Korçës
7310Njësia administrative VelçanQarku i Korçës
7401ErsekaQarku i Korçës7890
7402LeskovikuQarku i Korçës2655
7403Njësia administrative Mollas (Kolonjë)Qarku i Korçës
7404Njësia administrative BarmashQarku i Korçës
7405Qarku i Korçës
7406Njësia administrative ÇlirimQarku i Korçës

Qarku i Korçës Informacione Demografike

Popullsia215630
Dendësia e popullsisë58,1 / km²
Popullsia mashkullore108932 (50,5%)
Popullsia femra106698 (49,5%)
Mosha mesatare37,5
Mosha mesatare për meshkuj36
Mosha mesatare për femra39
Biznese në Qarku i Korçës655
Popullsia (1975)142097
Popullsia (2000)270573
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 +51,7%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 -20,3%

Qarku i Korçës

i Korçës është një nga 12 qarqet në Shqipëri dhe ka një sipërfaqje prej 3.711 km². Qarku i Korçës i përfshin rrethin e Devollit, rrethin e Kolonjës, rrethin e Korçës dhe rrethin e Pogradecit. Qendra e Qarkut të Korçës ndodhet në qytetin e Korçës. ISO 3166-2-..  ︎  Faqja Qarku i Korçës Wikipedia