(30) Kodet Postare në Qarku i Kukësit

Shikoni një listë të Kodet Postare në Qarku i Kukësit
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë2 374 km²
Popullsia80775 (Më shumë detaje)
Popullsia mashkullore40713 (50,4%)
Popullsia femra40062 (49,6%)
Mosha mesatare26
Kodet Postare8501, 8502, 8503 (27 më shumë)
Prefikset Telefon213, 214, 24 (1 më shumë)
Qytete21
Kodet PostareQytetiNumri i kodeve postare
8501 - 8503Kukësi3

(30) Kodet Postare në Qarku i Kukësit

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
8501KukësiQarku i Kukësit17832
8502KukësiQarku i Kukësit17832
8503KukësiQarku i Kukësit17832
8504Njësia administrative BicajQarku i Kukësit
8505Njësia administrative UjmishtQarku i Kukësit
8506Njësia administrative BushtricëQarku i Kukësit
8507Qarku i Kukësit
8508Qarku i Kukësit
8509Njësia administrative ArrënQarku i Kukësit
8510Njësia administrative SurrojQarku i Kukësit
8511Qarku i Kukësit
8512Qarku i Kukësit
8513Njësia administrative ShtiqënQarku i Kukësit
8514MorinëQarku i Kukësit
8515Njësia administrative ZapodQarku i Kukësit
8516Njësia administrative TopojanQarku i Kukësit
8517ShishtaveciQarku i Kukësit
8518Qarku i Kukësit
8519Qarku i Kukësit
8601FajzëQarku i Kukësit
8602KrumaQarku i Kukësit
8603Komuna GolajQarku i Kukësit
8604FajzëQarku i Kukësit
8605Njësia administrative GjinajQarku i Kukësit
8701Qarku i Kukësit
8702Bajram Curri (qytet)Qarku i Kukësit
8703Qarku i Kukësit
8704Njësia administrative Fierzë (Tropojë)Qarku i Kukësit742
8705Njësia administrative BytyçQarku i Kukësit
8706Njësia administrative LekbibajQarku i Kukësit

Qarku i Kukësit Informacione Demografike

Popullsia80775
Dendësia e popullsisë34,0 / km²
Popullsia mashkullore40713 (50,4%)
Popullsia femra40062 (49,6%)
Mosha mesatare26
Mosha mesatare për meshkuj24,7
Mosha mesatare për femra27,4
Biznese në Qarku i Kukësit159
Popullsia (1975)75424
Popullsia (2000)113859
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 +7,1%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 -29,1%

Qarku i Kukësit

i Kukësit është një nga 12 qarqet në Shqipëri dhe ka një sipërfaqje prej 2.373 km². Qarku i Kukësit i përfshin rrethin e Hasit, rrethin e Kukësit dhe rrethin e Tropojës. Kryeqendrat sipas rretheve janë: Kukësi, për rrethin Kukës, Kruma për rrethin Has dhe B...  ︎  Faqja Qarku i Kukësit Wikipedia