(26) Kodet Postare në Qarku i Lezhës

Shikoni një listë të Kodet Postare në Qarku i Lezhës
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë1 620 km²
Popullsia133856 (Më shumë detaje)
Popullsia mashkullore67010 (50,1%)
Popullsia femra66846 (49,9%)
Mosha mesatare32,4
Kodet Postare4028, 4500, 4501 (23 më shumë)
Prefikset Telefon215, 216, 284 (2 më shumë)
Qytete17
Kodet PostareQytetiNumri i kodeve postare
4701 - 4703Laçi4

(26) Kodet Postare në Qarku i Lezhës

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
4028KrajnQarku i Lezhës
4500Qarku i Lezhës
4501LezhaQarku i Lezhës18695
4502LezhaQarku i Lezhës18695
4503ShëngjiniQarku i Lezhës2698
4504BalldrenQarku i Lezhës
4505RepsQarku i Lezhës
4506Njësia administrative Dajç (Lezhë)Qarku i Lezhës
4507Kallmeti i MadhQarku i Lezhës
4508Njësia administrative UngrejQarku i Lezhës
4509Qarku i Lezhës
4510Njësia administrative ZejmenQarku i Lezhës
4601RrësheniQarku i Lezhës10064
4602RrësheniQarku i Lezhës10064
4603RubikuQarku i Lezhës2332
4604LaçiQarku i Lezhës24825
4605Njësia administrative OroshQarku i Lezhës
4606PerlatiQarku i Lezhës
4607Qarku i Lezhës
4608XhuxhëQarku i Lezhës
4701LaçiQarku i Lezhës24825
4702LaçiQarku i Lezhës24825
4703LaçiQarku i Lezhës24825
4704MamurrasiQarku i Lezhës8282
4705Qarku i Lezhës
4706Qarku i Lezhës

Qarku i Lezhës Informacione Demografike

Popullsia133856
Dendësia e popullsisë82,6 / km²
Popullsia mashkullore67010 (50,1%)
Popullsia femra66846 (49,9%)
Mosha mesatare32,4
Mosha mesatare për meshkuj30,7
Mosha mesatare për femra34,2
Biznese në Qarku i Lezhës410
Popullsia (1975)113218
Popullsia (2000)164136
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 +18,2%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 -18,4%

Qarku i Lezhës

i Lezhës është një nga 12 qarqet në Shqipëri dhe ka një sipërfaqje prej 1.588 km². Qarku i Lezhës i përfshin rrethin e Kurbinit, rrethin e Lezhës dhe rrethin e Mirditës. Qendra e Qarkut të Lezhës ndodhet në qytetin e Lezhës. ISO 3166-2-Code është AL-08. Qark..  ︎  Faqja Qarku i Lezhës Wikipedia