(48) Kodet Postare në Qarku i Vlorës

Shikoni një listë të Kodet Postare në Qarku i Vlorës
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë2 706 km²
Popullsia180230 (Më shumë detaje)
Popullsia mashkullore90650 (50,3%)
Popullsia femra89580 (49,7%)
Mosha mesatare37,4
Kodet Postare9401, 9402, 9403 (45 më shumë)
Prefikset Telefon33, 391, 392 (6 më shumë)
Qytete33
Kodet PostareQytetiNumri i kodeve postare
9401 - 9406Vlora12
9701 - 9706Saranda6
9716 - 9718Delvina4

(48) Kodet Postare në Qarku i Vlorës

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
9401VloraQarku i Vlorës89546
9402VloraQarku i Vlorës89546
9403VloraQarku i Vlorës89546
9404VloraQarku i Vlorës89546
9405VloraQarku i Vlorës89546
9406VloraQarku i Vlorës89546
9407KotëQarku i Vlorës
9408Njësia administrative BratajQarku i Vlorës
9409Njësia administrative ArmenQarku i Vlorës
9410Njësia administrative SevasterQarku i Vlorës
9411Njësia administrative Novoselë (Vlorë)Qarku i Vlorës
9412Njësia administrative VllahinëQarku i Vlorës
9413Njësia administrative Horë-VranishtQarku i Vlorës
9414NartëQarku i Vlorës
9415VloraQarku i Vlorës89546
9416QeparoiQarku i Vlorës
9417VunoiQarku i Vlorës
9418Kuçi (Vlorë)Qarku i Vlorës
9419VloraQarku i Vlorës89546
9420VloraQarku i Vlorës89546
9421GjormQarku i Vlorës
9422DhërmiuQarku i Vlorës
9423VloraQarku i Vlorës89546
9424VloraQarku i Vlorës89546
9425HimarëQarku i Vlorës4596
9426OrikumiQarku i Vlorës2604
9427SelenicaQarku i Vlorës6912
9701SarandaQarku i Vlorës15147
9702SarandaQarku i Vlorës15147
9703SarandaQarku i Vlorës15147
9704DelvinaQarku i Vlorës3916
9705KonispoliQarku i Vlorës1349
9706Njësia administrative KsamilQarku i Vlorës
9707Njësia administrative XarrëQarku i Vlorës
9708Njësia administrative MarkatQarku i Vlorës
9709Njësia administrative BratajQarku i Vlorës
9710Njësia administrative AlikoQarku i Vlorës
9711SarandaQarku i Vlorës15147
9712CerkovicëQarku i Vlorës
9713LukovaQarku i Vlorës
9714BorshiQarku i Vlorës
9715PiqerasQarku i Vlorës
9716DelvinaQarku i Vlorës3916
9717Njësia administrative MesopotamQarku i Vlorës
9718RusanQarku i Vlorës
9719SarandaQarku i Vlorës15147
9720Njësia administrative VergoQarku i Vlorës
9721Njësia administrative LivadhjaQarku i Vlorës

Qarku i Vlorës Informacione Demografike

Popullsia180230
Dendësia e popullsisë66,6 / km²
Popullsia mashkullore90650 (50,3%)
Popullsia femra89580 (49,7%)
Mosha mesatare37,4
Mosha mesatare për meshkuj36,4
Mosha mesatare për femra38,5
Biznese në Qarku i Vlorës1561
Popullsia (1975)103653
Popullsia (2000)194424
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 +73,9%
Ndryshimi i popullsisë nga 2000 në 2015 -7,3%

Qarku i Vlorës

i Vlorës është një nga 12 qarqet në Shqipëri dhe ka një sipërfaqje prej 2.706 km². Qarku i Vlorës i përfshin rrethin e Delvinës, rrethin e Sarandës dhe rrethin e Vlorës. Qendra e Qarkut të Vlorës ndodhet në qytetin e Vlorës. ISO 3166-2-Code është AL-12. Qark..  ︎  Faqja Qarku i Vlorës Wikipedia