Kodi Postar 20001

Uashington D.C. | Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Washington, DC është kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Më 16 Korrik 1790, Kongresi i Shtetet e Bashkuara miratoi krijimin e një distrikti të kryeqytetit siç lejohej nga Kushtetuta amerikane. Distrikti quhet Distrikti i Kolumbias dhe nuk është pje..    Wikipedia.org
20001 Informacion i Detajuar
Qyteti:Uashington D.C.20001 zonë:2,2 mi²
Lagjet:Bloomingdale, Downtown, Downtown-Penn Quarter-Chinatown, Mount Vernon Square, Northwest Washington, Shaw, Truxton CircleZona e orës:GMT-05:00
Ora lokale:Sunday 12.31.MDGjer. dhe gjat.:38.89° / -77.03°
Prefikset Telefon202703Kodet Postare të lidhura:200022000320004200052000620007

Të dhëna biznesi për 20001

Biznese në 20001  - Uashington D.C.

Shërbimet postare në 20001 - Uashington D.C.
Shiko më tepër Shërbimet postare në 20001
2.5  · $$ · Hapni Tani
650 Massachusetts Ave NW, Suite 105 · Uashington D.C.
Logo
3.0 
416 Florida Avenue Northwest · Uashington D.C.
2.5  · $$
400 New Jersey Ave NW, Washington, DC 20001 · Uashington D.C.
4.0  · $$
999 9th St NW, Washington, DC 20001 · Uashington D.C.
5.0 
915 5th Street Northwest, Washington · Uashington D.C.
(202) 378-9001
901 New York Ave NW, Washington, DC 20001 · Uashington D.C.

Statistikat dhe demografia për 20001  - Uashington D.C.

Popullsia:33550Familje në 20001:14079
Njerëz për familje:2,38Vlera mesatare për shtëpi:$135400
Të ardhura për familje:$25095Të dhënat e regjistrimit të përgjithshëm:unitedstateszipcodes.org/20001/

pranë Uashington D.C.

Kodet Postare të lidhura