Kodi Postar 20002

Uashington D.C. | Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Washington, DC është kryeqyteti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Më 16 Korrik 1790, Kongresi i Shtetet e Bashkuara miratoi krijimin e një distrikti të kryeqytetit siç lejohej nga Kushtetuta amerikane. Distrikti quhet Distrikti i Kolumbias dhe nuk është pje..    Wikipedia.org
20002 Informacion i Detajuar
Qyteti:Uashington D.C.20002 zonë:5,3 mi²
Lagjet:Capitol Hill, Capitol Hill East, Eckington, H Street Corridor, Kingman Park, Near Northeast, NoMa, Northeast Washington, Stanton Park, TrinidadZona e orës:GMT-05:00
Ora lokale:Sunday 12.31.MDGjer. dhe gjat.:38.89° / -77.03°
Prefikset Telefon202Kodet Postare të lidhura:200012000320004200052000620007

Të dhëna biznesi për 20002

Biznese në 20002  - Uashington D.C.

Shërbimet postare në 20002 - Uashington D.C.
Shiko më tepër Shërbimet postare në 20002
2.5  · $$
1501 Eckington Pl NE, Washington, DC 20002 · Uashington D.C.
Logo
3.5 
800 Florida Ave NE, Washington, DC 20002 · Uashington D.C.
4.5  · Hapni Tani
2 Massachusetts Ave NE; Washington, District of Columbia 20002 · Uashington D.C.
Logo
3.0 
1563 Maryland Avenue Northeast · Uashington D.C.
Logo
3.0 
50 Massachusetts Ave NE, Washington, DC 20002 · Uashington D.C.
Logo
3.5 
50 Massachusetts Avenue Northeast · Uashington D.C.

Statistikat dhe demografia për 20002  - Uashington D.C.

Popullsia:49333Familje në 20002:25006
Njerëz për familje:2,25Vlera mesatare për shtëpi:$123000
Të ardhura për familje:$35313Të dhënat e regjistrimit të përgjithshëm:unitedstateszipcodes.org/20002/

pranë Uashington D.C.

Kodet Postare të lidhura