(17308) Kodet Postare në Suedia

Shikoni një listë të Kodet Postare në Suedia
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë45 095 km²
Popullsia9,8 milionë
Dendësia e popullsisë218,0 / km²
Kodet Postare100 05, 100 12, 100 26 (17305 më shumë)
Prefikset Telefon10, 11, 120 (273 më shumë)
Biznese në Suedia471167
Qytete1483
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
100 05 - 197 93Stockholm3642
200 01 - 298 96Skåne län2307
293 00 - 294 95, 370 10 - 376 93Blekinge233
300 04 - 314 98, 432 00 - 432 99, 434 00 - 434 99Halland444
330 10 - 335 94, 550 01 - 578 95Jönköpings län575
340 10 - 364 33Kronoberg285
380 30 - 398 09, 593 00 - 594 94Kalmar474
400 10 - 560 42Västra Götalands län3135
580 02 - 618 93Östergötlands län713
610 50 - 611 99, 630 03 - 649 91Södermanland439
620 10 - 624 70Gotland191
650 01 - 688 92Värmlands län444
690 45 - 719 95Örebro län508
720 01 - 739 92Västmanlands län402
740 10 - 759 00Uppsala580
770 10 - 796 99Dalarnas Laen492
800 02 - 828 99Gävleborgs län492
830 01 - 842 99Jämtlands län277
850 02 - 896 93Västernorrlands län573
900 01 - 937 96Västerbottens län556
938 31 - 994 70Norrbotten553

Harta interaktive

(17308) Kodet Postare në Suedia

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
100 05HölStockholm
100 12StokholmiStockholm1253309
100 26StokholmiStockholm1253309
100 28StokholmiStockholm1253309
100 29StokholmiStockholm1253309
100 31StokholmiStockholm1253309
100 40StokholmiStockholm1253309
100 41StokholmiStockholm1253309
100 44StokholmiStockholm1253309
100 52StokholmiStockholm1253309
100 54StokholmiStockholm1253309
100 55StokholmiStockholm1253309
100 61StokholmiStockholm1253309
100 64StokholmiStockholm1253309
100 73StokholmiStockholm1253309
100 74StokholmiStockholm1253309
101 01StokholmiStockholm1253309
101 10StokholmiStockholm1253309
101 20StokholmiStockholm1253309
101 21StokholmiStockholm1253309
101 22StokholmiStockholm1253309
101 23StokholmiStockholm1253309
101 24StokholmiStockholm1253309
101 25StokholmiStockholm1253309
101 26StokholmiStockholm1253309
101 27StokholmiStockholm1253309
101 28StokholmiStockholm1253309
101 29StokholmiStockholm1253309
101 30StokholmiStockholm1253309
101 31StokholmiStockholm1253309
101 32StokholmiStockholm1253309
101 33StokholmiStockholm1253309
101 34StokholmiStockholm1253309
101 35StokholmiStockholm1253309
101 36StokholmiStockholm1253309
101 37StokholmiStockholm1253309
101 38StokholmiStockholm1253309
101 39StokholmiStockholm1253309
101 52StokholmiStockholm1253309
101 53StokholmiStockholm1253309
101 54StokholmiStockholm1253309
101 55StokholmiStockholm1253309
101 56StokholmiStockholm1253309
101 58StokholmiStockholm1253309
101 59StokholmiStockholm1253309
102 04StokholmiStockholm1253309
102 14StokholmiStockholm1253309
102 15StokholmiStockholm1253309
102 16StokholmiStockholm1253309
102 17StokholmiStockholm1253309
Faqe 1Vazhdo

Suedia

Suedia, (Suedisht: Sverige) zyrtarisht Mbretëria e Suedisë, është një shtet skandinav në pjesën veriore të Evropës. Suedia kufizohet me Norvegjinë në perëndim dhe Finlandën në lindje dhe është e lidhur me Danimarkën nëpërmjet urës mbi ngushticën Öresund. një ..  ︎  Faqja Suedia Wikipedia