01001 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 01008

Kodi Postar 01004 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
LagjetCherepanova Hora, Darnyts'kyi district, Holosiiv Raion, Lypky, Pechers'kyi district, Shevchenkivs'kyi district, Teatralna
Ora lokalee enjte 9:16 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.44223500002985° / 30.514934000022002°
Kodet Postare të lidhura010000100101008010100101101012

Harta e Kodi Postar 01004

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 01004
 Pechers'kyi district: 34,8%
 Shevchenkivs'kyi district: 19,5%
 Teatralna: 11,5%
 Lypky: 10,4%
 Holosiiv Raion: 6,5%
 Cherepanova Hora: 6,1%
 Tjetër: 11,3%

Përqendrimi i biznesit në Kodi Postar 01004

01004 Hartë interaktive biznesi

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 29,3%
 Shёrbimet profesionale: 13,3%
 Restorantet: 10,9%
 Hotele & Udhëtime: 9,2%
 Bukuri & Qendra Estetike: 5,3%
 Tjetër: 31,9%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 01004

 i lirë: 45%
 mesatar: 40%
 i shtrenjtë: 15%

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia