01015 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 01018 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
LagjetOld Town
Ora lokalee martë 3:35 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.4547° / 30.5238°
Kodet Postare të lidhura010100101101012010130101401015

Harta e Kodi Postar 01018

Harta interaktive

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia