01032 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 01034

Kodi Postar 01033 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
LagjetCherepanova Hora, Holosiiv Raion, Pechers'kyi district, Shevchenkivs'kyi district
Ora lokalee enjte 9:05 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.44252225747913° / 30.511264759268084°
Kodet Postare të lidhura010230102401025010300103201034

Harta e Kodi Postar 01033

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 01033
 Holosiiv Raion: 40,7%
 Pechers'kyi district: 25,8%
 Shevchenkivs'kyi district: 8,1%
 Cherepanova Hora: 5,6%
 Tjetër: 19,8%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Shёrbimet profesionale: 22,1%
 Pazar: 21,1%
 Restorantet: 8,1%
 Hotele & Udhëtime: 7,7%
 Arsim: 5,7%
 Shërbime Financiare: 5,2%
 Bukuri & Qendra Estetike: 5,1%
 Tjetër: 24,9%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 01033

 mesatar: 55,6%
 i lirë: 33,3%
 i shtrenjtë: 11,1%

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia