01032 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 01043

Kodi Postar 01042 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
LagjetPechers'kyi district
Ora lokalee enjte 9:25 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.419932997740126° / 30.53423989976606°
Kodet Postare të lidhura010250102901032010430104401046

Harta e Kodi Postar 01042

Harta interaktive

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 23,3%
 Shёrbimet profesionale: 21,9%
 Shërbime Shtëpie: 6,6%
 Mjekësi: 6,6%
 industri: 6,3%
 Arsim: 6,2%
 Hotele & Udhëtime: 5,9%
 Tjetër: 23,2%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 01042

 i lirë: 40%
 mesatar: 40%
 i shtrenjtë: 20%

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia