01103 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 01135

Kodi Postar 01133 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
LagjetCherepanova Hora, Pechers'kyi district
Ora lokalee martë 3:40 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.43101199150802° / 30.535320999966007°
Kodet Postare të lidhura010330104401054011030113501196

Harta e Kodi Postar 01133

Harta interaktive

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 23,2%
 Shёrbimet profesionale: 19,3%
 Mjekësi: 6,7%
 Hotele & Udhëtime: 5,9%
 industri: 5,7%
 Bukuri & Qendra Estetike: 5,5%
 Restorantet: 5,5%
 Arsim: 5,2%
 Shërbime Shtëpie: 5,2%
 Shërbime Lokale: 5,1%
 Tjetër: 12,7%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 01133

 mesatar: 52,4%
 i lirë: 23,8%
 i shtrenjtë: 23,8%

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia