01601 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 01901 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
LagjetPechers'kyi district, Shevchenkivs'kyi district
Ora lokalee enjte 9:10 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.450093007810146° / 30.512236241952614°
Kodet Postare të lidhura011030113301135011960122001601

Harta e Kodi Postar 01901

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 01901
 Shevchenkivs'kyi district: 51,6%
 Pechers'kyi district: 35,5%
 Holosiivs'kyi district: 3,2%
 Zoloti Vorota: 3,2%
 Tatarka: 3,2%
 Holosiiv Raion: 3,2%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Komuniteti & Qeveria: 64,2%
 Restorantet: 6%
 Arsim: 4,5%
 Argëtim: 4,5%
 Shërbime Shtëpie: 4,5%
 Hotele & Udhëtime: 4,5%
 Tjetër: 11,9%

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia