02000 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 02025

Kodi Postar 02002 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
Ora lokalee enjte 9:20 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.45138457067695° / 30.59709102838473°
Kodet Postare të lidhura020000202502034020630206802081

Harta e Kodi Postar 02002

Harta interaktive

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia