02063 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 02081

Kodi Postar 02068 - Kievi

Qyteti primarKievi
Prefikset Telefon44
LagjetDarnitskiy rayon, Darnyts'kyi district
Ora lokalee enjte 9:09 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Lindore
koordinon50.40876239487821° / 30.63698265092577°
Kodet Postare të lidhura020000200202025020340206302081

Harta e Kodi Postar 02068

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 02068
 Darnitskiy rayon: 50%
 Darnyts'kyi district: 33,3%
 Darnytsia Raion: 16,7%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 23,4%
 Arsim: 9,6%
 Bukuri & Qendra Estetike: 8,5%
 Restorantet: 7,7%
 Mjekësi: 7,4%
 Shёrbimet profesionale: 6,6%
 Shërbime Financiare: 5%
 Tjetër: 31,8%

Qyteti primar

apo Kiyv (Ukrainase : Київ) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Ukrainës. Kievi gjindet në qendër të veriut të Ukrainës. Nëpër qytet rrjedh edhe Lumi Dnieper. Sipas vitit 2002 në Kiev jetojnë rreth 2,611,300 apo 2 milion e gjysëm. Kievi është gjithashtu ..  ︎  Faqja Kievi Wikipedia