(27013) Kodet Postare në Ukraina

Shikoni një listë të Kodet Postare në Ukraina
Zona e orësOra e Evropës Lindore
Popullsia45,4 milionë
Kodet Postare07658, 07700, 07701 (27010 më shumë)
Prefikset Telefon31, 312, 3122 (656 më shumë)
Biznese në Ukraina719915
Qytete1293

(27013) Kodet Postare në Ukraina

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
07658Kievi
07700YahotynKyiv Oblast22779
07701YahotynKyiv Oblast22779
07702DruzhbaChernihivs’ka Oblast’793
07707DruzhbaChernihivs’ka Oblast’793
07708DruzhbaChernihivs’ka Oblast’793
07709DruzhbaChernihivs’ka Oblast’793
07710Kievi
07711Kievi
07712Kievi
07713Kievi
07714YahotynKyiv Oblast22779
07715Kharkivs’ka Oblast’
07716Zaporiz’ka Oblast’
07717Poltavs’ka Oblast’
07718Zin’kivPoltavs’ka Oblast’10393
07720Kievi
07721ChervoneZhytomyrs’ka Oblast’2880
07722Kievi
07723Poltavs’ka Oblast’
07724Zaporiz’ka Oblast’
07725Kievi
07726Poltavs’ka Oblast’
07727Cherkas’ka Oblast’
07728Cherkas’ka Oblast’
07729Cherkas’ka Oblast’
07730Vinnyts’ka Oblast’
07731Kievi
07732Sums’ka Oblast’
07733Kievi
07734Kharkivs’ka Oblast’
07735Kievi
07738Poltavs’ka Oblast’
07739Poltavs’ka Oblast’
07740Kievi
07741Chernihivs’ka Oblast’
07742Vinnyts’ka Oblast’
07743Mykolayivs’ka Oblast’
07744ChernyakhivkaKyiv Oblast1002
07750Sums’ka Oblast’
07751Sums’ka Oblast’
07752Sums’ka Oblast’
07753Sums’ka Oblast’
07754Sums’ka Oblast’
07755Sums’ka Oblast’
07800BorodyankaKyiv Oblast12069
07801BorodyankaKyiv Oblast12069
07802BorodyankaKyiv Oblast12069
07806Zhytomyrs’ka Oblast’
07807BorodyankaKyiv Oblast12069
07808DruzhbaZhytomyrs’ka Oblast’531
07809Kievi
07810Zhytomyrs’ka Oblast’
07811Kievi
07812Kievi
07813Kievi
07814Kievi
07815Kievi
07816Kievi
07817Kievi
07818Kievi
07819Zhytomyrs’ka Oblast’
07820PiskivkaKyiv Oblast6889
07821Kievi
07822PiskivkaKyiv Oblast6889
07823Kirovohrads’ka Oblast’
07824Zhytomyrs’ka Oblast’
07825Kievi
07826Kievi
07827Zhytomyrs’ka Oblast’
07828Kievi
07829Kievi
07830BabyntsiKyiv Oblast
07831Kievi
07832BabyntsiKyiv Oblast
07833BabyntsiKyiv Oblast
07834Velyki OzeraRivnens’ka Oblast’
07835Vorzel’Kyiv Oblast8500
07836Chernihivs’ka Oblast’
07837Kievi
07838Chernihivs’ka Oblast’
07839L’vivs’ka Oblast’
07840Zhytomyrs’ka Oblast’
07841Zhytomyrs’ka Oblast’
07842Vinnyts’ka Oblast’
07843Kievi
07844Kievi
07845Zhytomyrs’ka Oblast’
07846Zhytomyrs’ka Oblast’
07850Klavdiyevo-TarasoveKyiv Oblast4685
07851Klavdiyevo-TarasoveKyiv Oblast4685
07852Kievi
07853NemishayeveKyiv Oblast
07854NemishayeveKyiv Oblast
07855Kievi
08000MakarivKyiv Oblast11594
08001MakarivKyiv Oblast11594
08002MakarivKyiv Oblast11594
08003MakarivKyiv Oblast11594
08004MakarivKyiv Oblast11594
Faqe 2Vazhdo

Ukraina

Ukraina (Ukrainisht: Україна, Ukrayina, /ukraˈjina/) është një shtet që ndodhet në lindje të Europës. Ukraina kufizohet në lindje dhe verilindje nga Rusia, në veriperëndim nga Bjellorusia, në perëndim nga Polonia, Sllovakia dhe Hungaria, në jugperëndim nga Rum..  ︎  Faqja Ukraina Wikipedia