(2995) Kodet Postare në Uzbekistani

Shikoni një listë të Kodet Postare në Uzbekistani
Zona e orësOra e Uzbekistanit
zonë44 878 km²
Popullsia27,9 milionë
Dendësia e popullsisë620,9 / km²
Kodet Postare100000, 100001, 100002 (2992 më shumë)
Prefikset Telefon61, 62, 6222 (26 më shumë)
Biznese në Uzbekistani21507
Qytete27
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
100000 - 100213Tashkenti177
100214 - 110117, 110502 - 110516, 112001 - 112017Toshkent Viloyati37
110201 - 231620Navoiy Province2582
120100 - 120106, 121001 - 121005Sirdaryo11
130100 - 130117Jizzakh Province10
140100 - 140108, 140143 - 140161Samarqand Viloyati18
150100 - 150120, 150700 - 150712, 151101 - 151114Fergana48
160100 - 160141Namangan Province29
170100 - 170138Andijan25
180100 - 180120Qashqadaryo Province18
190100 - 190115Surxondaryo Viloyati13
200100 - 200130Bukhara Province21
220100 - 220110Xorazm Viloyati10

(2995) Kodet Postare në Uzbekistani

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
100000TashkentiTashkenti1978028
100001TashkentiTashkenti1978028
100002TashkentiTashkenti1978028
100003TashkentiTashkenti1978028
100004TashkentiTashkenti1978028
100005TashkentiTashkenti1978028
100007TashkentiTashkenti1978028
100008TashkentiTashkenti1978028
100009TashkentiTashkenti1978028
100011TashkentiTashkenti1978028
100012TashkentiTashkenti1978028
100013TashkentiTashkenti1978028
100014TashkentiTashkenti1978028
100015TashkentiTashkenti1978028
100016TashkentiTashkenti1978028
100017TashkentiTashkenti1978028
100019TashkentiTashkenti1978028
100020TashkentiTashkenti1978028
100021TashkentiTashkenti1978028
100022TashkentiTashkenti1978028
100025TashkentiTashkenti1978028
100026TashkentiTashkenti1978028
100027TashkentiTashkenti1978028
100028TashkentiTashkenti1978028
100029TashkentiTashkenti1978028
100030TashkentiTashkenti1978028
100031TashkentiTashkenti1978028
100033TashkentiTashkenti1978028
100034Tashkenti
100035TashkentiTashkenti1978028
100037TashkentiTashkenti1978028
100039TashkentiTashkenti1978028
100040Tashkenti
100041SalorToshkent Viloyati26494
100042TashkentiTashkenti1978028
100043TashkentiTashkenti1978028
100044TashkentiTashkenti1978028
100047TashkentiTashkenti1978028
100049TashkentiTashkenti1978028
100050Tashkenti
100052TashkentiTashkenti1978028
100053TashkentiTashkenti1978028
100054TashkentiTashkenti1978028
100055TashkentiTashkenti1978028
100056TashkentiTashkenti1978028
100057TashkentiTashkenti1978028
100058TashkentiTashkenti1978028
100059TashkentiTashkenti1978028
100060TashkentiTashkenti1978028
100066TashkentiTashkenti1978028
Faqe 1Vazhdo

Uzbekistani

Uzbekistani është republikë në Azinë qendrore dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 447 400 km2 në të cilën banojnë diku më shumë se 23,34 milionë banorë. Kryeqytet i Uzbekistanit është Tashkenti. Në përgjithësi pjesa lindore e vendit është gjysmëshkretëtirë dhe ..  ︎  Faqja Uzbekistani Wikipedia