100057 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 100066

Kodi Postar 100060 - Tashkenti

Qyteti primarTashkenti
Prefikset Telefon71
LagjetMirabad District
Ora lokalee enjte 8:26 m.d.
Zona e orësOra standarde e Uzbekistanit
koordinon41.299308966037735° / 69.28294080566037°
Kodet Postare të lidhura100054100055100057100066100068100069

Harta e Kodi Postar 100060

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 100060
 Mirabad District: 86,4%
 Миробод тумани: 4,5%
 Yunusabad District: 4,5%
 Tjetër: 4,5%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 100060
 Prefiksi Telefon 71: 66,7%
 Prefiksi Telefon 90: 13%
 Prefiksi Telefon 97: 9,3%
 Prefiksi Telefon 93: 5,6%
 Tjetër: 5,6%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Shёrbimet profesionale: 21,9%
 Pazar: 17,3%
 Restorantet: 11,2%
 industri: 9%
 Hotele & Udhëtime: 6,5%
 Arsim: 5%
 Shërbime Financiare: 4,7%
 Tjetër: 24,5%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
13.3.192:32 m.d.4,830,4 km10 000 m18km WSW of Saryaghash, Kazakhstanusgs.gov
22.1.185:26 m.d.4,526,8 km12 290 m15km WSW of Saryaghash, Kazakhstanusgs.gov
28.5.1612:10 m.d.4,699,7 km10 600 m20km SE of Shardara, Kazakhstanusgs.gov
13.1.167:24 m.d.47,4 km8 080 m10km NNE of Tashkent, Uzbekistanusgs.gov
8.1.163:02 m.d.4,340,6 km10 000 m16km NNW of Buka, Uzbekistanusgs.gov
13.3.156:43 p.d.4,554,1 km33 740 m9km W of Olmaliq, Uzbekistanusgs.gov
24.5.133:18 m.d.5,344 km19 200 m9km NNW of Buka, Uzbekistanusgs.gov
21.2.136:38 m.d.4,125 km12 800 m4km NW of Saryaghash, Kazakhstanusgs.gov
22.8.081:26 p.d.4,417,7 km10 000 meastern Uzbekistanusgs.gov
26.9.051:20 m.d.4,698,8 km35 000 mKazakhstan-Uzbekistan border regionusgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 100060

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Tashkenti është kryeqyteti i Uzbekistanit. Emri i tij e ka kuptimin "Qyteti i gurit". vitin 2008 numëronte 2,18 milion banorë. Sipas të dhënave jozyrtare në vitin 2009 qyteti kishte rreth 3 milion banorë. kryesore të qytetit janë:   ︎  Faqja Tashkenti Wikipedia