100060 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 100068

Kodi Postar 100066 - Tashkenti

Qyteti primarTashkenti
Prefikset Telefon71
Ora lokalee enjte 8:25 m.d.
Zona e orësOra standarde e Uzbekistanit
koordinon41.26338534999999° / 69.2590661°
Kodet Postare të lidhura100055100056100058100060100068100069

Harta e Kodi Postar 100066

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
13.3.192:32 m.d.4,830,6 km10 000 m18km WSW of Saryaghash, Kazakhstanusgs.gov
22.1.185:26 m.d.4,527,2 km12 290 m15km WSW of Saryaghash, Kazakhstanusgs.gov
28.5.1612:10 m.d.4,697 km10 600 m20km SE of Shardara, Kazakhstanusgs.gov
13.1.167:24 m.d.410,8 km8 080 m10km NNE of Tashkent, Uzbekistanusgs.gov
8.1.163:02 m.d.4,336,2 km10 000 m16km NNW of Buka, Uzbekistanusgs.gov
13.3.156:43 p.d.4,551,1 km33 740 m9km W of Olmaliq, Uzbekistanusgs.gov
24.5.133:18 m.d.5,339,7 km19 200 m9km NNW of Buka, Uzbekistanusgs.gov
21.2.136:38 m.d.4,127,6 km12 800 m4km NW of Saryaghash, Kazakhstanusgs.gov
22.8.081:26 p.d.4,420,8 km10 000 meastern Uzbekistanusgs.gov
26.9.051:20 m.d.4,696,4 km35 000 mKazakhstan-Uzbekistan border regionusgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 100066

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Tashkenti është kryeqyteti i Uzbekistanit. Emri i tij e ka kuptimin "Qyteti i gurit". vitin 2008 numëronte 2,18 milion banorë. Sipas të dhënave jozyrtare në vitin 2009 qyteti kishte rreth 3 milion banorë. kryesore të qytetit janë:   ︎  Faqja Tashkenti Wikipedia