(2995) Kodet Postare në Uzbekistani

Shikoni një listë të Kodet Postare në Uzbekistani
Zona e orësOra e Uzbekistanit
zonë44 878 km²
Popullsia27,9 milionë
Dendësia e popullsisë620,9 / km²
Kodet Postare120206, 120207, 120208 (2992 më shumë)
Prefikset Telefon61, 62, 6222 (26 më shumë)
Biznese në Uzbekistani21507
Qytete27

(2995) Kodet Postare në Uzbekistani

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsia e qytetit
120206Navoiy Province
120207Navoiy Province
120208Navoiy Province
120209Navoiy Province
120210Navoiy Province
120211Navoiy Province
120212Navoiy Province
120213Navoiy Province
120214Navoiy Province
120215Navoiy Province
120216Navoiy Province
120217Navoiy Province
120218Navoiy Province
120219Navoiy Province
120220Navoiy Province
120221Navoiy Province
120222Navoiy Province
120301Navoiy Province
120302Navoiy Province
120303Navoiy Province
120304Navoiy Province
120305Navoiy Province
120306Navoiy Province
120307Navoiy Province
120308Navoiy Province
120309Navoiy Province
120401Navoiy Province
120402Navoiy Province
120403Navoiy Province
120404Navoiy Province
120405Navoiy Province
120406Navoiy Province
120407Navoiy Province
120408Navoiy Province
120409Navoiy Province
120410Navoiy Province
120411Navoiy Province
120412Navoiy Province
120413Navoiy Province
120501Navoiy Province
120502Navoiy Province
120503Navoiy Province
120504Navoiy Province
120505Navoiy Province
120601Navoiy Province
120602Navoiy Province
120603Navoiy Province
120604Navoiy Province
120605Navoiy Province
120606Navoiy Province
120607Navoiy Province
120608Navoiy Province
120609Navoiy Province
120610Navoiy Province
120611Navoiy Province
120612Navoiy Province
120613Navoiy Province
120614Navoiy Province
120615Navoiy Province
120616Navoiy Province
120617Navoiy Province
120701Navoiy Province
120702Navoiy Province
120703Navoiy Province
120704Navoiy Province
120705Navoiy Province
120706Navoiy Province
120707Navoiy Province
120708Navoiy Province
120709Navoiy Province
120710Navoiy Province
120711Navoiy Province
120801Navoiy Province
120802Navoiy Province
120803Navoiy Province
120804Navoiy Province
120805Navoiy Province
120806Navoiy Province
120807Navoiy Province
120901Navoiy Province
120902Navoiy Province
120903Navoiy Province
120904Navoiy Province
120905Navoiy Province
120906Navoiy Province
120907Navoiy Province
120908Navoiy Province
120909Navoiy Province
120910Navoiy Province
120911Navoiy Province
120912Navoiy Province
121001YangiyerSirdaryo32636
121002YangiyerSirdaryo32636
121003YangiyerSirdaryo32636
121004YangiyerSirdaryo32636
121005YangiyerSirdaryo32636
130100JizzaxJizzakh Province152642
130103JizzaxJizzakh Province152642
130105JizzaxJizzakh Province152642
130107JizzaxJizzakh Province152642
Faqe 2Vazhdo

Uzbekistani

Uzbekistani është republikë në Azinë qendrore dhe shtrihet në një sipërfaqe prej 447 400 km2 në të cilën banojnë diku më shumë se 23,34 milionë banorë. Kryeqytet i Uzbekistanit është Tashkenti. Në përgjithësi pjesa lindore e vendit është gjysmëshkretëtirë dhe ..  ︎  Faqja Uzbekistani Wikipedia