(1812) Kodet Postare në Zelanda e Re

Shikoni një listë të Kodet Postare në Zelanda e Re
Zona e orësOra e Zelandës së Re
zonë26 821 km²
Popullsia4,3 milionë
Dendësia e popullsisë158,5 / km²
Kodet Postare0000, 0101, 0110 (1809 më shumë)
Prefikset Telefon20, 204, 21 (17 më shumë)
Biznese në Zelanda e Re296762
Qytete714
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
0101 - 0594Northland126
0600 - 2681Auckland243
3001 - 3198Bay of Plenty69
3200 - 3988Waikato233
4010 - 4094Gisborne32
4112 - 4293Hawke's Bay52
4310 - 4399, 4588 - 4685Taranaki75
4410 - 6015Manawatu-Wanganui179
5010 - 6972Wellington116
7020 - 7025, 7048 - 7198Tasman30
7040 - 7049Nelson12
7145 - 7285Marlborough34
7300 - 7791, 7901 - 8972Canterbury243
7810 - 7895West Coast33
9001 - 9598Otago145
9600 - 9893Southland76

Harta interaktive

(1812) Kodet Postare në Zelanda e Re

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsiazonë
0000Waikato
0101Northland
0110WhangareiNorthland1945135,8 km²
0112Whau ValleyNorthland2763947,1 km²
0114KauriNorthland164612,4 km²
0116RuakakaNorthland16837,4 km²
0118Whangarei HeadsNorthland14484,32 km²
0140KamoNorthland
0141OtangareiNorthland
0142WhangareiNorthland
0143WhangareiNorthland
0144KamoNorthland
0145KamoNorthland
0146MaungakarameaNorthland
0147WhangareiNorthland
0148WhangareiNorthland
0149KamoNorthland
0150HikurangiNorthland
0151RuakakaNorthland
0152MaungatapereNorthland
0153Northland
0154NgunguruNorthland
0170Northland78126,7 km²
0171Northland1253110,3 km²
0172PakotaiNorthland810345,7 km²
0173Northland3237125,8 km²
0174Whangarei HeadsNorthland298868,7 km²
0175WhangareiNorthland109373,4 km²
0176WhangareiNorthland2009225,8 km²
0178MaungakarameaNorthland2773260,5 km²
0179MaungatapereNorthland4035194,4 km²
0181Northland780242,1 km²
0182HukerenuiNorthland1253258,6 km²
0184Northland1068319,3 km²
0185Northland2831137 km²
0192Parua BayNorthland924101,1 km²
0193WaiotiraNorthland503180,7 km²
0200OpuaNorthland20969,5 km²
0202RussellNorthland6363,333 km²
0204HaruruNorthland104021,5 km²
0210KawakawaNorthland141721,6 km²
0211MoerewaNorthland13587,8 km²
0230KerikeriNorthland527819,1 km²
0241OpuaNorthland
0242RussellNorthland
0243KawakawaNorthland
0244MoerewaNorthland
0245KerikeriNorthland
0246WaipapaNorthland
0247PaihiaNorthland
Faqe 1Vazhdo

Zelanda e Re

Zelanda e Re është një shtet ishull në pjesën jugperëndimore të Oqeanit Paqësor, që përbëhet nga dy ishuj të mëdhenj (Ishulli i Veriut dhe Ishulli i Jugut) si dhe shumë ishuj më të vegjël, më të njohurat janë Ishujt Stewart/Rakiura dhe Ishujt Chatham. Vendasët..  ︎  Faqja Zelanda e Re Wikipedia